• Slide 1
  • Slide 2
  • Slide 3

logo 2 PKHVG copy

Događanja u Klubu!

Sastanci kluba: 
Svaki utorkak
od 19:00 - 20:00
 
PK Horizont VG upisuje nove članove!
 
Učlanjenje: svaki utorak od 19-20 sati u prostorijama Kluba
 
 
 
Visokogorska oprema za posudbu članovima: OVDJE
 
 
 

Daleka putovanja ...

Kontaktirajte nas...

Horizont VG
Horizont VG
Matije Slatinskog 4
Velika Gorica, HR 10410
Hrvatska
Mobile: +385 91 5064411
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
www.horizontvg.hr
vCard

Brojač posjeta

1170195

12.05.2012. Akcija Northland -40%, priča Ane Krois

 

Akcija Northland – 40 % 12. Svibnja 2012.

Poznato je da svi vole popuste. Volimo se hvaliti kako smo nešto kupili za 20, 30, 40% niže od cijene koja je bila napisana prije. Pogotovo se to odnosi na stvari kupljene kod kvalitetnih proizvođača. Tako nam je, sigurna sam, osmijeh na licu bio puno veći kad smo izlazili iz Northlandove trgovine, nego kad smo ulazili.

Dakle akcija za članove PK Horizont VG organizirana je, ako se ne varam drugi put, kod uvoznika Northlanda za Hrvatsku. Dolazak je bio osobnim prijevozom. Za sve one koji prvi put dolaze napomena da Northlandova trgovina nije u Draganiću nego u mjestu Lug, nekoliko kilometara od Draganića prema Karovcu. Najbolje je ići preko autocete za Karlovac, sići u Jastrebarskom i preko stare Karlovačke doći do Luga. 

Ne znam kako su drugi prošli, ali mi smo se držali auto karte pa smo pratili mjesta do Draganića. Među inima je i mjesto Cvetkovići, koje iako je zgodno, sada znam, nije na glavnoj cesti, tako da smo završili na makadamu u industrijskoj zoni. Ništa, vratiš se na glavnu cestu i ideš dalje. Zanimljiva mjesta s dosta starih drvenih kuća i jednim rodinim gnijezom na drvenom stupu za struju.

U Northlandovoj trgovini – gužva. Kružiš oko vješalica i tražiš što te zanima. Na primjer, ja sam došla po štapove, a izišla sa zimskom jaknom, majicom, košuljom, lampom za glavu i privjeskom s motivom dinosaura. To samo govori kako je nepotrebno planirati!

U svakom slučaju za preporučiti, jer je ponuda kvalitetna i sasvim pristojna, a popust značajan. I zato nemojte puno razmišljati drugi put, jer na primjer, možete doći po privjesak s motivom dinosaura, a izići s jaknom, majicom, štapovima....

                                                           Ana Krois